Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/ei/public_html/templates/gck_store/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8

Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/ei/public_html/templates/gck_store/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 278

Forside

Produkter

Katalog

Om EI

Kontakt

Om EI

ei logo nett6

Om Elektrisk Import AS

Siden 1954 har Elektrisk Import vært importør og leverandør av kabel og elektrisk materiell. Både til grossist- og proffmarkedet, såvel som DIY-markedet.

Elektrisk Import var faktisk en av de aller første i Norge som introduserte pakket el-materiell for oppheng på pigg i butikker. Pakkingen utføres hovedsaklig i Norge. Vi har i dag gode etablerte kontakter med produsenter i Europa og i Østen.

elitech
Vi har opparbeidet flere agentturer hos en rekke europeiske fabrikanter. I Kina har vi vår egen agent og samarbeidspartner som følger opp kvalitet og levering fra flere fabrikker. Her har vi også egenproduksjon av endel produkter under merkenavnet ELITECH. Direkte kontakt med produsent medvirker til at vi kan opprettholde fordelaktige priser i markedet.

Vi har i løpet av disse 60 årene opparbeidet et velrenomert navn både for produktutvalg, priser og god service. Alle våre produkter tilfredstiller myndighetenes krav og forskrifter, samt krav som stilles til CE-merking.
Som kunde hos Elektrisk Import skal du forvente rask service og support på produktene, samt rask ordre- og vareleveranse.

 

leverandorer

 

 

RENAS-logo til skjermMedlem i Renas

RENAS er en ideell organisasjon som på vegne av medlemsbedriftene administrerer en landsdekkende innsamlings- og behandlingsordning for elektrisk og elektronisk avfall. RENAS eies av Elektroforeningen (EFO) og Elektro og Energi - en bransjeforening i Norsk Industri (tidligere TBL-Elektro) med 50 % hver. Gjennom medlemskap i RENAS oppfyller produsenter og importører av EE-produkter kravene i EE-forskriften.

Innsamlings- og behandlingsordningen for EE-avfall består av totalt 160 mottakssteder og 15 behandlingsanlegg. Hit kan både private og bedrifter levere EE-avfall helt gratis.

Produktgrupper


Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/ei/public_html/modules/mod_s5_accordion_menu/tmpl/default.php on line 39

Utvalgte produkter